tiistai 3. marraskuuta 2015

Blogi avattu!

Miksiköhän tätä kuvailisi;

Faniblogi?

Kyllä, me ollaan faneja. Kasevan faneja, jotka toivovat että Kasevan musiikki löytää yhä uudet sukupolvet. Ja että vanhat ja nykyiset Kaseva-fanit saavat foorumin viettää aikaa tämän ainutlaatuisen Manserockin helmen parissa. Mutta me ollaan faneja ihan verenperintönä, Kasevan jälkeläisiä, joten tällä musiikilla on meille ihan erityinen merkitys.

Toivomme saavamme myös muilta Kaseva-faneilta ympäri Suomen tarinoita ja fiiliksiä Kasevan musiikista tänne jaettavaksi.

Bändin blogi?

Mikko, Nipa, Jokke tai Rauman Tapsa ei varmaankaan istahda tänne kirjoittelemaan, mutta tarkoituksena olisi saada tänne välitettyä sekä keikkafiiliksiä, muistoja, tarinoita laulujen takaa ja muutenkin kuulumisia Mansesta!

Historiikki?

Kyllä. Kasevaa on välillä huonosti tai suppeasti ikuistettu musiikin historiankirjoihin. Diskografia on ehkä lyhykäinen, mutta musiikillisena vaikuttajana Kaseva kuuluu suomalaisen musiikin historiaan. On aika koota historiikkia yhteen osoitteeseen. Mutta Kaseva ei ole vielä historiaa, se on myös nykyisyyttä kun tälläkin hetkellä keikkaa valmistellaan.

Katsotaan miksi tämä muotoutuu, mutta TERVETULOA MUKAAN!

Ja hei, jättäkää merkkiä käynnistänne! :)

Terv. Julia

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa, että Kaseva on palannut. Olen digannut Kasevan musiikkia alusta lähtien. Kun ikää tuli riittävästi marssille porukalla Vehmaisiin Lyhty-baariin ja mitä muuta levyautomaatista pääasiassa soitettiin kuin Maria, Striptease tanssijaa.....
  Eilen keikka Hullussa Porissa todisti sen, että ovat jätkät edelleen voimissaan. Ja uusi kaveri (nimeä en muista) on päässyt mahtavasti mukaan stemmoihin.
  Kyllä Tampere-talokin täyttyy näillä taidoilla.
  Terv Artsi

  VastaaPoista
 2. Elettiin 2000-luvun alkua Tukholman Södermalmilla. Olin olohuoneessa, jonne nuorimmaiseni, tuolloin 4-5 vuotias pikkupoika, oli tulossa hoilaten täysin palkein: "Voooi kuinka kaaaaaunis on tuo nainen..."

  Äitiä hymyilytti silloin ja sama muisto hymyilyttää ja lämmittää yhä. Tänä aamuna kotiuduin perjantai-iltana alkaneelta Hullu Poro- tripiltä ja hetki sitten samainen poika - nyt 18-vuotias nuori mies tuli kotiin ja eka kysymys oli: "Miten keikka meni?"
  "ERITTÄIN HYVIN !!! OLI MAHTAVAA MUSIIKKIA, MUKAVAT TUNNELMAT JA VOISIN VAIKKA LÄHTEÄ HETI UUDESTAAN !!!" We want more...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Kello ei oo kylläkään 9.00 vaan 18.04 paikallista aikaa...

   Poista
 3. Aivan mahtavaa...muistot kulkevat Manseen ja toisiin aikoihin. Rauman Tapsan olisi suonut olevan mukana...Kasevan musiikki luo yhä oman tunnetilansa jonka lävitse kuulen vieläkin Karjala-keskiolutpullon avaamisen suhahduksen vanhalla Domuksella...

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa...muistot kulkevat Manseen ja toisiin aikoihin. Rauman Tapsan olisi suonut olevan mukana...Kasevan musiikki luo yhä oman tunnetilansa jonka lävitse kuulen vieläkin Karjala-keskiolutpullon avaamisen suhahduksen vanhalla Domuksella...

  VastaaPoista
 5. alaviirteen kyläyhdistys24. helmikuuta 2017 klo 13.44

  kuka myy tallasta vielä,meille heti esiintyyn?

  VastaaPoista